Home » Over ons

Over ons

Hypothekencompleet.nl is een informatieve website ontwikkeld door Blinzo. De website geeft informatie over onderwerpen gerelateerd aan hypotheken, van de verschillende betrokken partijen tot de waardebepaling van een woning. Hypothekencompleet.nl verstrekt zelf geen hypotheken en bemiddelt hier ook niet in.

Vermelding op Hypothekencompleet.nl
Elke bezoeker van hypothekencompleet.nl is op zoek naar informatie. Met name de pagina’s over de verschillende hypotheekadviseurs worden veelvuldig bezocht. Jaarlijks heeft de website zo’n 60.000 bezoekers welke voornamelijk uit Google komen. Een vermelding op deze website kost eenmalig 250 EUR en u kunt hiervoor contact met ons opnemen middels onderstaand formulier.

Voor vragen of opmerkingen kan het onderstaande contactformulier worden gebruikt.

(verplicht)
(verplicht)


Welkom bij Hypothekencompleet.nl

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met hypotheken, van de waardebepaling van uw woning tot de verschillende betrokken partijen.

Hypothekencompleet.nl is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan die hypotheken verkopen zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.